Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

De Mailcoach

De Mailcoach is een bedrijf dat met behulp van paarden inspirerende en diepgaande training en coaching verzorgt. De Mailcoach ligt midden op de Veluwe. Deze omgeving biedt alles wat er nodig is om een training of coaching te laten slagen
Zoek je een trainer, adviseur of coach? Dan ben je bij Marijke Timmerman aan het goede adres.

Een paard als spiegel
Het is verrassend hoe goed paarden het gedrag en het karakter van mensen kunnen weergeven. Tijdens een training/coaching van De Mailcoach spiegelt het paard de mens. Het doel van de training/coaching is om mensen bewust te maken van zichzelf en om hen sterker uit de training te laten komen.

De doelgroep
Bij De Mailcoach kun je terecht voor individuele coaching en groepscoaching, maar bijvoorbeeld ook voor familiedagen, vriendinnendagen en familiefeesten. Ook bedrijven kunnen bij De Mailcoach terecht voor workshops. trainingen en coaching. 

In beweging
De naam ‘De Mailcoach’ is ingegeven door de prachtige postkoets (Engels: mailcoach) die het bedrijf tot zijn beschikking heeft. De koets kan maar liefst dertien passagiers en veel post (mail) vervoeren. In vroeger tijden onderhielden de postkoetsen de verbindingen, ze waren de busdiensten van hun tijd en vervoerden mensen en post.

De postkoets wordt door de paarden in beweging gebracht en staat daarmee letterlijk en figuurlijk symbool voor de doelstelling van De Mailcoach: het trainen en coachen van mensen met behulp van paarden.

Een van de oudste symbolen van de mens is een wagen die wordt voortgetrokken door paarden, met een koetsier op de bok en een goddelijke inzittende. In dit heel oude beeld staat de koets symbool voor ons lichaam. De paarden staan voor onze emoties, angsten en verlangens. De koetsier is de ratio en de eigenaar. De heer of dame die in de koets zit, is de ziel, de stem van je hart. Daarmee doet de naam ‘De Mailcoach’ zowel recht aan de symbolische betekenis alsook aan de dagelijkse praktijk. De dag afsluiten in de postkoets van De Mailcoach maakt een coaching extra bijzonder en juist ook heel tastbaar!

Het logo
 Het logo van DDe Mailcoache Mailcoach is een wiel van een postkoets. Het wiel laat beweging zien, want juist bij coaching en training komt er beweging in mensen. Bovendien staat het wiel voor de cyclus van de tijd, de eeuwigdurende beweging. Het logo draagt daarmee de beide aspecten van De Mailcoach in zich, het praktische en het metaforische.