Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Ik leer anders

Sinds 1 september 2011 is Marijke gecertificeerd ‘ikleeranders-coach'.

Ervaart uw kind moeite met taal, rekenen, klokkijken, onthouden van informatie, concentratie of structurering van zijn of haar werk? De Mailcoach kan helpen bij de praktische aanpak van deze leerproblemen. Ook bij leerproblemen als dyslexie, dyscalculie en AD(H)D kunt u bij De Mailcoach terecht.

Uit onderzoek blijkt dat leerlingen met een leerachterstand vaak op een andere manier denken. Zij denken in beelden, niet in woorden. Daardoor wordt de leerstof niet begrepen en ook niet onthouden. Bijles helpt vaak onvoldoende, omdat de kinderen de informatie niet op een andere - voor hen begrijpelijke - manier aangeboden krijgen. Kijk voor meer achtergrondinformatie op www.ikleeranders.nl.

De ikleeranders-methode is bewezen effectief. Tijdens de eerste sessie wordt direct duidelijk of de leermethode ook bij uw kind effect heeft. Laat uw kind dus niet langer worstelen met schoolwerk en probeer de ikleeranders-methode!

Kosten
De kosten van de training zijn € 279,- voor vier sessies van een uur en een werkboek (pakketprijs). Extra sessies aansluitend op het pakket kosten € 60,- per uur. Voor losse sessies (zonder pakket) betaalt u € 65,- per uur. Meestal zijn vier sessies voldoende; uw kind kan daarna zelf de stof verwerken met de aangeleerde methode.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Lees op de pagina ervaringen verhalen van mensen die je voor zijn gegaan.