Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Workshop Een spiegel met manen

‘Een spiegel met manen’ is een drie uur durende workshop die je de gelegenheid geeft kennis te maken met equicoaching (coaching met behulp van een paard). 
Je zult verbaasd zijn hoe zuiver een paard spiegelt en wat je hierdoor over jezelf kunt ontdekken. Regelmatig komen onvermoede talenten van de deelnemers 
aan de oppervlakte.

De workshop ziet er als volgt uit: eerst krijg je uitleg over het gedrag van paarden. Daarna gaan we aan de slag: we gaan kijken hoe het paard op de persoon/personen reageert en wat we daaruit al kunnen afleiden. Na deze ervaring is het tijd voor een pauze. Na de pauze krijgen alle deelnemers de gelegenheid om een individuele opdracht met het paard uit te voeren.Wat voor talenten laat je zien en wat zijn jouw sterke kanten? De andere deelnemers staan voor de uitdaging om mee te kijken of het paard op iedereen hetzelfde reageert of dat er verschillen te zien zijn. En wat kun je hiervan leren?

Voor wie?
De workshop is voor iedereen geschikt. Een speciale vooropleiding of ervaring met paarden is niet vereist. Het is erg leuk om de workshop te volgen met een vriend of vriendin; ontdek elkaars bijzonderheden door de ogen van een paard. Deze workshop is ook geschikt voor groepen van maximaal tien personen.

De workshop is bovendien zeer geschikt als uitje voor een familiedag, vriendinnendag of vrijgezellenfeest! De workshop kan aangepast worden aan jullie wensen, voor een perfecte dag.

Kosten
De kosten van deze drie uur durende workshop zijn € 75,- per persoon.

Bijzonderheden
Bij voldoende belangstelling kan de workshop worden afgesloten met een lunch en een koetsentocht. De kosten hiervoor bedragen € 25,- per persoon.

Voor alle workshops/trainingen geldt:
De paardencoaching vindt buiten plaats. Stevige schoenen en makkelijke, goed wasbare kleding worden daarom aanbevolen. Houd rekening met het weer als je je kleren kiest.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over deze workshop.

Lees op de pagina ervaringen verhalen van mensen die je voor zijn gegaan.

Lente-aanbieding
Bij deze workshop is een speciale aanbieding in combinatie met de Alternatieve Kadobon. Neem voor meer informatie over deze actie gerust contact met me op.