Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Het gezicht

Even voorstellen. Ik ben Marijke Timmerman: trainer, adviseur en coach. Samen met mijn man en twee Marijke Timmermanprachtige dochters woon ik op de Middenweg in Elspeet, waar ik ook mijn training en coaching geef.

In 25 jaar tijd heb ik in mijn loopbaan veel verschillende rollen gehad. VariŽrend van medewerker tot manager, van adviseur tot coach. Ik heb mijn werk in verschillende vakgebieden uitgevoerd, waaronder financiŽle economie, communicatie en human resources. Mijn werk heeft zich altijd afgespeeld in grote, complexe organisaties. Ik heb altijd de drive gehad om mezelf te blijven ontwikkelen.

Mijn passie: meer PK
Mijn doel bij het trainen van teams of coachen van mensen†is om meer PK te genereren. Teams krijgen meer Professionele Kracht en mensen ontdekken hun Persoonlijke Kracht. Vooral in teams waar de samenwerking te wensen overlaat helpt mijn trainingsmethodiek.†Ik wil eraan bijdragen dat mensen zelf weer de teugels in handen gaan nemen. Dit doe ik door hen mijn inzet, kennis, ervaring en (eigen)wijsheid te bieden.

Ik bekijk zaken vanuit diverse invalshoeken en durf zowel mensen als organisaties bewust te maken van zichzelf. Daarnaast zie ik snel verbanden en patronen en leg deze bloot. Dit doe ik wel altijd met respect en integriteit. Ook kan ik mensen het vertrouwen geven om in de spiegel van het paard te kijken en help ik ze bij het ontdekken van de ‘antwoorden’ die het paard geeft.

Wil je me ontmoeten of meer over mij te weten komen? Neem gerust contact met me op.

Marijke Timmerman